Home       Praktijk voor natuurlijke geneeswijzen - Levensevenwicht
Praktijk logo
 

Een afspraak maken

Als je een afspraak wilt maken dan kun je mij bereiken op de volgende manieren:

Telefoon: (Nieuw nummer!) 0639504006 Bij geen gehoor kan je een bericht inspreken of sturen via What's App. Van maandag t/m donderdag bekijk ik in ieder geval 1x per dag de gemiste berichten.

Email: Let op: om een technische redenen is het oude levensevenwicht e-mailadres niet meer bereikbaar!
Nieuw e-mailadres: therapiemetenergie@gmail.com

Adresgegevens

Marjolein de Jong - de Heer BSc

Koerkampsweg 8
7434RE
Lettele
Overijssel

Route beschrijving

Vanaf Amsterdam / Zwolle:
Rij richting Deventer (Overijssel) en neem op de A1 afslag 24 (Deventer-Oost). Volg de weg (N348) en neem de afslag richting Colmschate (N344). Sla linksaf bij het tankstation te Riele en volg de borden Lettele. Volg de weg recht door het dorp Lettele heen en sla linksaf net na het verlaten van het dorp de Koerkampsweg in. Het eerste huis aan de linkerkant is nummer 8.

Vanaf Enschede:
Rij richting Amsterdam en neem op de A1, afslag 26 (Holten). Sla rechtsaf en volg de N332. Bij Holten neem de afslag richting Bathmen (N344). Sla rechtsaf na het tankstation te Riele en volg de borden Lettele. Volg de weg recht door het dorp Lettele heen en sla linksaf net na het verlaten van het dorp de Koerkampsweg in. Het eerste huis aan de linkerkant is nummer 8.

Je kunt parkeren op het erf. De praktijk is in de schuur gelegen achter het woonhuis direct grenzend aan het weiland. De ingang is aan de kant van het weiland.
Bekijk op google maps

Mocht ik te ver uit de buurt zijn, dan kan je voor electroacupunctuur ook terecht bij: